Free iso burner Ingyenes letöltés
Bevezetés | Multimédiás | Éget |

Free iso burner


letöltés
Változat: 1.2
0.8MB, letöltések: 1837x


Ingyenes ISO Burner közvetlenül éget el az ISO és a CD / DVD image fájlok CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, a HD DVD és Blu-ray Disc, nem szükséges csatlakoztassa a virtuális meghajtót, amely utánozza a fizikai CD-t vagy DVD-t, de az adatok írása a priamo.Free ISO Burner elrejti bonyolult beállításokat, a program nagyon egyszerű és könnyen használható. Kattintson az [Open] gombot egy ISO képfájlt (*. iso), helyezzen be egy üres CD lemezt a CD-RW, majd kattintson a [Burn] gombot égő a lemez. A felhasználók választhatnak vezetők, lemezkötet meg, válassza ki a sebességet, hogy éget és éget, változtassa meg a cache méretét. ISO Burner is támogatja bootolható CD image fájlt a fájl. ISO Burner 100%-ban szabad szoftver teljesen ingyenes személyes és nem kereskedelmi célú használatára, nem adware és spyware, használhatja, másolhatja, e-mail, telepítését és eltávolítását, amit akar. Ez a program képes együttműködni a Windows XP, Windows Vista 32-bit és 64-bit Edition. Ez a program nagyon kicsi, nincs telepítés szükséges, egy külön program mindent az ISO image (ha szeretné eltávolítani, csak törli a fájlt), a szoftver hordozható és futtatható közvetlenül az USB-meghajtót.

Fordítása ennek az oldalnak a gép translate.google.com.További információ:

Szerző: Free iso burner
Web: http://www.freeisoburner.com/
Engedély: Freeware
Fájlméret: 0.8MB

letöltések 1837 x volt hozzá, és: 18.3.2010Free iso burner letöltése , akárcsak a program ezen az oldalon már tesztelték több vírusellenes programokat. Nem tartalmaz semmilyen kártékony szoftverek.

Nem volt más változata a program

Permalink

United States

If you like our website and would like to support them any financial donation via paypal.com. Thank you any level of contribution.


Thank you so much to all donors!

Android
Hasznossag, Játékok, Kommunikáció, Multimédiás,
Grafikus
3D, Bitmap szerkesztő, Böngésző, Flash, Hasznos, Kép szerkesztése,
ügynökség
Irodai programcsomag,
Multimédiás
CD-DVD, Éget, Gitár, Kodekek, Media Player, Teremtés, Univerzális lejatszo, Video Converter, Virtuális meghajtót, VST plugin,
A számítógép védelme
Antispyware, Felgyorsítja pc, Takarítás segédprogram, Víruskereső,
Fejlesztő eszközök
Microsoft, SDK,
Webmesterek
Ftp kliens, Script nyelv, Szerver, Termelési www,
Játékok
Akció, Asztali játékok, Downloader, Emulátor, Flash, Logikus, Sport, Szimulátorok, Zene,
Internet
Download Manager, E-mail kliens, Más, Web böngésző, Webcam, Wifi,
Kommunikáció
Csevegés, Mobiltelefonok, Távfelügyelet, Telefonálás,
Kézikönyvek
Gitár erősítő, Mobiltelefon, Notebook Toshiba,
Illesztőprogramok
Grafikus kártya,
Hasznosság
Boot, Csomagoló, Eltávolítás, Fájlrendszer, Felhasználói környezet, PDF néző, Rendszereszközök, Viszonyítási pontok és a teszt,